Sanatatea ta este importanta.

Noi stim asta si iti dam cel putin 7 motive sa zambesti.

Design zambet

Design zambet

Intr-o singura vizita la cabinet medicul dentist va poate modela prin metoda directa un zambet frumos.

Fatetele dentare ceramice sunt restaurarile cele mai fizionomice dar si cele mai delicate. Se realizeaza prin tehnici de stratificare complexa determinata de oferta minima de spatiu iar prepararea, amprentarea dintilor si ulterior cimentarea fatetelor sunt proceduri extrem de sofisticate, ce pot fi realizate numai de medici foarte specializati

Avantaje:
slefuiri minore sau deloc, estetica impecabila, dintii raman vitali

Recomandate pentru:

 • Incalecari minore ale dintilor din grupul frontal
 • Dinti cu aspect coloristic variat
 • Spatii interdentare mai mari sau mai mici
 • Dinti nanici
 • Pierderi relativ reduse ale masei dentare in urma unor accidente minore sau leziuni carioase
 • Dinti rotati sau ectopici

Reconstituiri grup frontal

Se pot face cu pivot endodontic din fibra de sticla peste care se modeleaza din materiale compozite partea coronara a dintelui.

Fatetari ceramica integrala

Iti putem oferi: fatete din disilicat de litiu placate cu ceramica E.max CERAM de la IVOCLAR VIVADENT, sau fatete “NO PREP” - termen generic pentru situatiile clinice care nu necesita slefuirea dintilor naturali de loc, sau fatete ceramice din ceramica d.Sign de la IVOCLAR VIVADENT realizate pe bont refractor.

Modelara directa "ONE VISIT"

Intr-o singura sedinta la cabinetul stomatologic, in functie de situatia clinica se pot fateta si reconstitui dinti din grupul frontal sau posteriori cu materiale compozite de la IVOCLAR VIVADENT, 3M sau KERR. Intr-o singura vizita la cabinet, medicul dentist va poate modela prin metoda directa un zambet frumos.

Avantaje:

 • slefuiri minore sau deloc
 • estetica impecabila
 • dintii raman vitali, factor esential in sanatatea aparatului dento-maxilar.

Cosmetica dentara

Totul intr-o singura vizita: la noi sau la tine.

Se pot face la cabinet intr-o singura vizita sau la cerere acasa cu trusa corespunzatoare si gutiere de albit realizate in laboratorul dentar, care dupa aceea pot fi folosite o perioada lunga de timp.

Operatiuni:
Albiri, bijuterii dentare, tatuaje dentare pe coronite de ceramica

Cosmetica dentara

Albiri

Straluceste deodata cu zambetul tau. Se pot face la cabinet intr-o singura vizita sau la cerere acasa cu trusa corespunzatoare si gutiere de albit realizate in laboratorul dentar, care dupa aceea pot fi folosite o perioada mai lunga de timp. Se folosesc sistemele Ultradent USA atat pentru gutiere cat si pentru trusa de albit.

Bijuterii dentare

Fii chic, fii cool, intr-un cuvant fii tanara. Intr-o singura sedinta se pot aplica bijuterii dentare pe grupul frontal. Urmariti-ne pe Facebook, in fiecare luna avem promotii pentru elevi si studenti.

Tatuaje dentare

Tatuajele dentare pe coronite de ceramica se fac la cerere in functie de fiecare caz in parte.

Protetica dentara

Tratament protetica dentara

Rezultate estetice superioare pentru grupul frontal de la coroane solo la punti cu un singur intermediar.

La Ceracube noi credem ca este vitala colaborarea intre medic, pacient si tehnicianul dentar si chiar daca ne contrazicem, pastram mereu increderea in atingerea celui mai bun rezultat pentru pacient.
Exercitiul nostru de a ne sincroniza are, cu siguranta, un rol aparte in forma finala.

Materiale:
Ceramic integral, metalo-ceramica,ceramica pe oxid de zirconiu

Ceramica integrala

Rezultate estetice superioare pentru grupul frontal de la coroane solo la punti cu un singur intermediar realizate cu disilicat de litiu de la IVOCLAR VIVADENT.

Metalo ceramica

Schelet metalic din aliaj de Cr-Ni, Cr-Co sau aur, placat cu ceramica de la VITA sau IVOCLAR VIVADENT in functie de buget. Dar sa nu uitam ca pana si in zilele noastre aliajul de aur dentar ramane materialul cu cea mai buna biocompatibilitate in timp, pe termen scurt, mediu si lung.

Ceramica pe oxid de zirconiu

Scheletul lucrarii protetice este realizat din oxid de zirconiu de la “ZIRKONZAHN” unul dintre cei mai buni producatori din lume. Ulterior scheletul este placat cu ceramica e.max Ceram de la IVOCLAR VIVADENT, prin tehnici complexe de stratificare.

Tratamente endodontice

Folosim metoda obturarii prin condensare la cald, asigura o sigilare perfecta de foarte mare durata in timp.

Tratamente:
Obturare canal radicular la cald cu gutaperca, prelucrare canal radicular

Obturare canal radicular la cald cu gutaperca

Folosim metoda obturarii prin condensare la cald, asigura o sigilare perfecta de foarte mare durata in timp. Conuri gutaperca Protaper de generatia a II-a.

Prelucrare canal radicular

Se face cu motorul dedicat endodontic pentru sistemele de instrumente rotative NiTi Protaper. Instrumentele rotative din NiTi sunt mai flexibile decat cele din otel, de aceea permit abordarea canalelor radiculare foarte curbate cu riscuri de rupere minime, fiind posibila o mai buna curatare si preparare. Protaper este lider si pionier in industrie. Motorul endodontic este extrem de silentios eliminand senzatia de anxietate pe care o pot dezvolta unii pacienti.

Implantologie chirurgie

Implantologie chirurgie

Decidem impreuna solutia cea mai buna pentru tine

In timpul consultatiei consultam toate aspectele si posibilele riscuri pentru a fi siguri ca impreuna putem lua o decizie corecta clinic, in deplina cunostinta de cauza, dar care sa intalneasca si posibilitatile financiare ale pacientului.


Despre implantele dentare

Implantele dentare sunt folosite pentru a inlocui dintii individuali, pentru a suporta punti dentare totale sau partiale si pentru a atasa proteze dentare fixe sau mobile. Sunt disponibile intr-o gama completa de dimensiuni, incluzand diametre si lungimi mici. Toate ofera versatilitate si siguranta in exploatare. Oricum trebuie sa pastram in minte ca stari precare de sanatate precum si diferite afectiuni cronice sau nu pot fi o piedica serioasa in osteointegrarea unui implant dentar. In timpul consultatiei consultam toate aspectele si posibilele riscuri pentru a fi siguri ca impreuna putem lua o decizie corecta clinic, in deplina cunostinta de cauza, dar care sa intalneasca si posibilitatile financiare ale pacientului.

Tratamentul cuprinde mai multe etape:

 1. examinarea dentara complexa
 2. analiza starii generale de sanatate
 3. planificarea interventiei
 4. interventia propriu-zisa, la care dupa 7 zile se scot firele de sutura
 5. perioada de asteptare (osteointegrare) – intre 4 si 6 luni
 6. dupa 6 luni se incheie etapa chirurgicala, se descopera implantul si se monteaza bonturile de vindecare, dupa care se asteapta 3 saptamani
 7. etapa protezarii propriu-zise: punte denatara totala sau partiala, sau proteza dentara fixa sau mobilizabila.

Ortodontie

Zambetul frumos pe care mereu ti l-ai dorit.

Datorita progreselor din industria dentara, acum oricine poate sa obtina un zambet perfect intr-o perioada de timp relativ scurta, cu ajutorul braket-urilor invizibile, persoanele din jurul tau vor vedea doar rezultatul – un zambet stralucitor, o aparitie spectaculoasa si bineinteles increderea de sine.
Avantaje:
nu se pot vedea, sunt usor de purtat, durata tratamentului este mai scurta, rezultate imediate

Sisteme ortodontice:

 • INCOGNITOTM appliance system de la 3M
 • Braket-uri ceramica
 • Braket-uri metalice

Avantaje:

 • nu se pot vedea
 • sunt usor de purtat
 • durata tratamentului este mai scurta
 • rezultate imediate

Braket ceramica

Grupul de braket-uri ceramnice CLARITYTM ofera estetica dorita de pacient in paralel cu functionalitatea clinica ceruta de medicul dentist ortodont. In fapt braket-ul ceramic iti da motive sa zambesti: design comfortabil, aspect translucent si atractiv, incredere de sine care vine pentru ca porti un aparat ortodontic care arata bine tot timpul. Braket metal MINI UNI-TWINTM, UNITEKTM linii complete de accesorii si aparate ortodontice care au rezultate excelente cu finalitate predictibila.

INCOGNITOTM

Este de notorietate ca poti obtine un zambet perfect folosind braket-uri, dar aspectul lor te-a descurajat sa le folosesti. Datorita progreselor din industria dentara, acum oricine poate sa obtina un zambet perfect intr-o perioada de timp relativ scurta, cu ajutorul braket-urilor invizibile, persoanele din jurul tau vor vedea doar rezultatul – un zambet stralucitor, o aparitie spectaculoasa si bineinteles increderea de sine.

Sterilizare

Tehnologie de ultima ora, proceduri si o evidenta stricta

In cadrul clinicii dentare exista o evidenta stricta a ciclurilor de sterilizare, a modului in care este manipulat instrumentarul steril si nesteril, a personalului responsabil. Protocolul de lucru pentru efectuarea tuturor procedurilor de sterilizare a cabinetelor stomatologice si instrumentarului folosit este in stricta conformitate cu ordinul 1338 din 31 iulie 2007 al Ministerului Sanatatii.


Standardizare de calitate

In cadrul clinicii dentare exista o evidenta stricta a ciclurilor de sterilizare, a modului in care este manipulat instrumentarul steril si nesteril, a personalului responsabil.
Protocolul de lucru pentru efectuarea tututror procedurilor de sterilizare a cabinetelor stomatologice si instrumentarului folosit este in stricta conformitate cu ordinul 1338 din 31 iulie 2007 al Ministerului Sanatatii.
Fiecare pachet este stampilat cu data sterilizarii. Instrumentarul este sigilat individual in ambalaje speciale cu markeri chimici si sterilizat in autoclave marca Melag, un lider in domeniu. Procesul de sterilizare este monitorizat in permanenta.

Etapele sterilizarii

 1. Instrumentele dentare in prima faza sunt pre sterilizate la rece in cutii speciale umplute cu solutii chimice puternic dezinfectante
 2. Spalare mecanica
 3. Spalare in baie cu ultrasunete cu instrumentele imersate in solventi
 4. Impachetarea instrumentului in pachete sterile, sigilate, de unica folosinta, din material plastic cu marcari chimici care semnaleaza ca s-a atins temperatura optima (este o masura in plus, deoarece autoclavele au sistem propriu de monitorizare computerizata). Se trece data si ora in interiorul pachetelor
 5. Sterilizarea pachetelor sigilate in autoclave marca Melagliderlider
 6. Depozitarea