Cea mai noua tehnologie pusa in folosul tau.

Utilizam materialele cele mai bio-compatibile pentru o experienta unica.

Ceramica laborator

Ceramica

Doar cea mai buna ceramica pe care o lucram cu maiestrie.

Folosind ceramica de la lideri din domeniu Ivoclar Vivadent si Vita, de la ceramica entry level cu cristale de Leucita pana la cele pe baza de Feldspar natural. Evolutia fireasca, constanta prin autoperfectionare si inovatie a retinut atentia cunoscatorilor si a pacientilor care privesc spre un orizont deschis unde sa poata observa nasterea unor valori estetice si tehnice remarcabile, care se bazeaza in primul si in primul rand pe alegerea planului de tratament CORECT pentru sanatatea orala a pacientilor nostri.
Un zambet este de multe ori si oglinda sufletului, si deci noi in laboratorul nostru de tehnica dentara dorim sa materializam forme ale spiritului.
Astfel, la Ceracube, la realizarea lucrarilor protetice am incercat sa respectam un principiu de baza
care spune ca forma serveste functia.
Acum, mai mult ca oricand, acest principiu trebuie respectat si aplicat constant, iar provocarea cu care ne vom intalni tot mai mult, este daca putem reface aceeasta relatie echilibrat, si in sens invers, in sensul in care functia sa devina vizibila prin forma.

Metal laborator

Metal

Apelam doar la liderii in domeniu.

In majoritatea cazurilor in tari cu traditie in tehnologia dentara (Germania, Statele Unite), cel mai folosit este aliajul de Cr-Co care da de departe cele mai bune rezultate clinice in timp pe termen mediu si lung. Totusi intre aliajele dentare aurul ramane regele, incoronat de data asta in ceea ce priveste biocompatibilitatea cu tesuturile din aparatul dento-maxilar. Acolo unde planul de tratament stabilit in cabinetul medicului dentist permite folosirea disilicatului de litiu sau oxidului de zirconiu pentru realizarea scheletelor lucrarilor proteice dentare. Producatorii la care apelam in domeniu sunt si lideri in ceea ce priveste calitatea, traditia si inovatia: BEGO pentru aliaje de metal nepretios si pretios, IVOCLAR VIVADENT pentru ceramica integrala, ZIRKONZAHN pentru oxid de zirconiu.

Folosim:
Aliaje pe baza de Cr-Ni, Cr-Co si aur.

Proces tehnologic Ceracube

Proces tehnologic

Esti complet informat in legatura cu ce se intampla.

La terminarea tratamentului in clinicile Ceracube veti fi informat despre tipurile de materiale si echipamente folosite la fabricarea lucrarii proteice dentare in laboratorul de tehnica dentara.

Marci de renume

Lucram doar cu materiale de cea mai buna calitate produse de companii de renume ce s-au specializat in domeniu.

incognito
3M
3m-unitek
bego
GC

ivoclar-vivadent
kerr
Mini-uni-twin
ultradent
zirkon-zahn